Mye som har skjedd

Hei alle sammen. Det er lenge siden jeg har blogget noe siden sist. Men tiden til nå har vert hektisk. Jeg begynner med starten, 17 juni 2016 ble mine foreldere skilt etter mange år med krangel i hjemmet. Jeg har vert plassert i beredskaps hjem på Fevik i Grimstad. jeg har slitt mye psykisk og har vert ganske mye på grunn. Og hadde trodd at livet ikke var vert noe. Etter jeg kom hjem igjen fra beredskaps hjemmet mitt. så var alt forandret. Jeg fikk en mye større rolle i huset enn før.

Jeg måtte fikse alt som var ødelagt fra lamper til bil. Jeg har fått rollen som "husmor" Jeg har lagd mat vasket klær og ordna med innkjøp. dette holdt jeg på med til 28 November 2016. Fra denne dagen ble livet mitt snudd på hode. Denne dagen var den beste og den triste dagen i mitt liv. Jeg fikk en ny pappa/Stefar. Derfor jeg mente det var ein trist dag var at jeg følte at pappa forsvant for godt. At denne mannen som jeg ikke hadde hørt om flytta in i huset mitt. En man som tok plutselig plassen til min pappa i huset.  

Men det var for det meste positivt,  Han var den mest fantastiske og snille mannen jeg hadde møtt. Men det viktigste han fikk mamma til og føle seg som en prinsesse. han er den beste stefaren man kunne ønsket seg. Det merkelig med og få ein ny pappa var og ferie jul. Det var så rart og se han sitte i min pappas stol. Og liksom se han gjøre alle de tingene min pappa gjorde.  27 desember 2016  Jeg og min søster flyttet inn i mitt bestefars hus. Jeg som 14 åring flyttet inn i et eget hus. Hadde det ikke vert for dette huset hadde ikke jeg levd i dag. Det har hjulpet meg så mye psykisk. Men huset er i oppussings prosessen det har veldig mye preg av 80 tallet.og det er mye som må gjøres. Men jeg tar en dag om gangen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tommy Silseth

Tommy Silseth

14, Seljord

Hei, jeg er ein gutt som har vert eit stort mobbeoffer. blei lei av og ikke å bli respektert. nå vil jeg lage ein blogg om meg og om mine intereser

Kategorier

Arkiv

hits